Ouderportaal

Wij werken met een Ouderportaal.Wij willen graag de ouderbetrokkenheid en oudercommunicatie eigentijds, interactief en actueel vorm geven.
Daartoe biedt Ouderportaal uitstekende mogelijkheden
Het BasisOnline Ouderportaal is hét veilige platform waar het kind centraal staat. Ouder en school houden elkaar in een afgeschermde omgeving op de hoogte én werken met elkaar samen om een optimale ontwikkeling van het kind mogelijk te maken.
 
De onderscheidende voordelen van het BasisOnline Ouderportaal:


Focus op veiligheid en privacy
In de afgeschermde en beveiligde omgeving kunnen ouders en school elkaar op de hoogte houden en informatie inzien. Alle gegevens en communicatie binnen het Ouderportaal wordt versleuteld. Daarnaast voldoet het aan alle privacynormen van het College Bescherming Persoonsgegevens.
 


Klaar voor Ouderbetrokkenheid 3.0!
 Het gaat bij effectief communiceren niet alleen om snel en makkelijk informeren, maar juist om de samenwerking tussen school en ouders. Juist daarmee breng je samen het kind verder, in de meest brede zin van (school)ontwikkeling.
 


Alle relevante Oudercommunicatie op één plek
Geen versnippering van informatie meer of het meegeven van briefjes. Alle oudercommunicatie vindt op groepsniveau plaats binnen het Ouderportaal. Of het nu gaat om relevante documenten, groepsnieuws, foto's, werkstukken van het kind, ziekmelden, het plannen van oudergesprekken of de schoolkalender, de ouder heeft altijd alles overzichtelijk bij de hand thuis op de computer, op de bank met de tablet of middels de Ouderortaal App op de smartphone.