Op woensdag 6 januari hadden we onze jaarlijkse inloopochtend gepland, maar deze kon door de coronamaatregelen dit jaar niet doorgaan. Daarom nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen voor een persoonlijke afspraak.
Daarnaast komt de Wegwijzer naar u toe. Bent u inwoner van Lomm met een bijna 4-jarige dan kunt u in de week van 18 januari een informatiepakket in de brievenbus verwachten.

Wie zijn wij?
De Wegwijzer is een gezellige en kleinschalige school waar aandacht is voor ieder kind. Onze school telt ongeveer 55 leerlingen die zijn verdeelt over 4 groepen: gr. 1-2-3, gr. 4-5, gr. 6-7-8 en de schakelklas.

Hieronder kunt u alvast informatie vinden over onze school:
In november 2020 heeft de gemeente Venlo ouders een brief gestuurd. In deze brief stond dat 19 januari 2021 de aanmelddatum zou zijn voor nieuwe leerlingen. Vanwege de corona-maatregelen is er geen centrale aanmelddatum. De aanmeldperiode is uitgebreid. 

In plaats van één aanmelddag wordt er gekozen voor een langere aanmeldperiode. Aanmelden is mogelijk in de maanden januari en februari 2021. 
U kunt uw kind aanmelden door onderstaande formulieren in te vullen en te mailen naar doreen.moonen@fortior.nl 
We werken samen met Spring kinderopvang. Naast het peuteraanbod kunt u ook gebruik maken van de buitenschoolse opvang. Kinderen zijn voor schooltijd, na schooltijd en in de vakanties welkom. Ook de tussenschoolse opvang wordt door Spring geregeld.
https://www.spring-kinderopvang.nl/kinderopvang/buitenschoolse-opvang/lomm/bso-wegwijzer/Een afspraak maken voor en persoonlijke rondleiding kan door contact op te nemen met een van onze teamleiders
Telefoonnummer: 077-4731500
E-mail: doreen.moonen@fortior.nl (teamleider groep 1 t/m 3 en schakelklas) of anouk.lommen.wegwijzer@fortior.nl (teamleider groep 4 t/m 8)